Uskomatonta, mutta silti totta

26.10.2017


S

uomen Kirjasäätiön hallitus kutsui minut tietokirjallisuuden Finlandia-lähettilääksi. Olen tästä hienosta tehtävästä todella innoissani. Ja nyt minulla on ilo kertoa se sinullekin. Suomalaisen kirjallisuuden tunnettavuuden lisääminen ja tuoreen kotimaisen kirjallisuuden lukemisen edistäminen on minulle kunniatehtävä, varsinkin näin Suomen 100-vuotisjuhlan kynnyksellä.
Tietokirjallisuuden Finlandia-lähettiläänä tulen pitämään tulevien viikkojen aikana blogissani esillä paitsi Finlandia-brändiä yleisesti, niin etenkin tämän vuoden Finlandia-ehdokkaita tietokirjallisuuden kategoriassa. Tavoitteena on siis ennen kaikkea innostaa ihmisiä tarttumaan korkeatasoisiin suomalaisiin tietokirjoihin.

Jos haluat tietää, millaisia ajatuksia ko. kirjat minussa herättävät ja haluat osallistua teosten teemojen ympärillä käytävään keskusteluun, kannattaa seurata tätä sivua ja tietysti myös lukupäiväkirjaani.  

Finlandia-lähettiläisyyteni tulee luonnollisesti näkymään monin tavoin myös Kirjat kertovat -sivulla Facebookissa ja tilillä Twitterissä, kunhan prosessi etenee.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi
kiinnostavalle ja ajattelua avartavalle kirjallisuusmatkalle!


                                                              Seuraava

Kommentit