Lukijalle

Hei,

olen Satu Järvinen. Intohimoinen lukija ja innokas kirjoittaja. Mukavaa, että löysit tiesi blogiini. Toivottavasti viihdyt ja tulet käymään toistekin. Täältä löydät monipuolisen kirjavan kattauksen lukemisen arvoisia teoksia. Kirjat kertovat -blogini on ollut kirjojen ystävien ilona jo vuodesta 2006 lähtien, ja matka jatkuu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Blogini taustasta, vaiheista ja lukemistottumuksistani voit lukea lisää täältä. 


Kirjat kertovat -blogi on ennen kaikkea lukupäiväkirja, joka tarjoaa etu- ja takakansien kertomaa sekä subjektiiviset arviot lukemistani kirjoista ilman juonipaljastuksia. Esittelemieni kirjojen joukossa on monenlaisia teoksia sekä Suomesta että maailmalta. Löydät siis lukuvinkkejä laidasta laitaan: jännittäviä dekkareita, kiinnostavia elämäkertoja, riipaisevia runoteoksia ja tuoreita tietokirjoja. Postattuja kirjoja on tällä hetkellä jo yli 1 850 ja lisää tulee parhaimmillaan päivittäin. Kirjapostausten kansikuvat ovat peräisin kustantajien kuvapankeista ja blogin muut kuvat ovat omia otoksiani, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita. Ethän siis kopioi niitä luvatta.

Luen. Koen. Kirjoitan. -blogini puolelta löydät puolestaan haja-ajatuksiani lukemisesta ja kirjallisuudesta. Niitä naputtelen satunnaisesti sitä mukaa, kun mieleeni ilmaantuu jotakin ajankohtaista tai muuten tärkeäksi kokemaani kerrottavaa.  


Lukemisiin!

               

Kirjat kertovat -blogi: https://kirjatkertovat.blogspot.com
Kommentit