Hei

Täl pual Aurajokke tietokoneensa ja tekstiensä takana istuu vuonna 1974 syntynyt intohimoinen lukija ja monipuolinen kirjoittaja. Mukavaa, että löysit tiesi kirjablogiini. Täältä löydät kirjavan kattauksen lukemisen arvoisia teoksia. Kirjat kertovat -blogini on ollut kirjojen ystävien ilona jo vuodesta 2006 lähtien. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Toivottavasti viihdyt ja tulet käymään toistekin.

Lukemistottumuksistani sekä blogin taustasta ja vaiheista voit lukea lisää
 täältä.


Kirjat kertovat -blogi on ennen kaikkea lukupäiväkirja, joka tarjoaa etu- ja takakansien kertomaa sekä subjektiiviset arviot lukemistani kirjoista ilman juonipaljastuksia. Esittelemieni kirjojen joukossa on monenlaisia teoksia sekä Suomesta että maailmalta. Löydät siis lukuvinkkejä laidasta laitaan: jännittäviä dekkareita, kiinnostavia elämäkertoja, riipaisevia runoteoksia ja tuoreita tietokirjoja. Tällä alustalla postattuja kirjoja on tällä hetkellä jo yli 1 980 ja lisää tulee parhaimmillaan päivittäin. Vuosittain bloggaan keskimäärin noin 250 kirjasta. Kirjapostausten kansikuvat ovat peräisin kustantajien kuvapankeista ja blogin muut kuvat ovat omia otoksiani, ellei kuvan yhteydessä toisin mainita. Ethän siis kopioi kuviani luvatta.

Luen. Koen. Kirjoitan. -blogini puolelta löydät puolestaan haja-ajatuksiani lukemisesta ja kirjallisuudesta. Niitä naputtelen satunnaisesti sitä mukaa, kun mieleeni ilmaantuu jotakin ajankohtaista tai muuten tärkeäksi kokemaani kerrottavaa.  Uudelta "Lainatuin lausein...-sivulta  löydät muutamia suosikkisitaattejani viime aikoina lukemistani kirjoista. 

Lukemaan innostavin terveisin

                 Satu 

       
(Sivua on päivitetty 3. heinäkuuta 2020.)