Tietokirjabingo 2020


Bingon säännöt ovat yksinkertaiset: viisi luettua tietokirjaa rivissä joko vaakaan pystyyn tai vinottain, ja se on siinä. Jos kaipaat enemmän haastetta, lue 25 tietokirjaa, joilla saat koko ruudukon "täyteen".

Tähän blogin omaan tietokirjabingoon vuodelle 2020 saattaa liittyä arvonta. Kannattaa siis tarttua tietokirjaan ja osallistua! Muistathan seurata myös blogin Facebook-sivua ja Instagram-tiliä...

P.S. Idean tähän tietokirjabingoon nappasin Tuuma-kustantamolta saamastani mainiosta ja lukemaan innostavasta Mitä luen -lukupäiväkirjasta (2019) Osa yllä olevan ruudukon kohdista onkin lainattu kyseisestä kirjasta sellaisenaan, osa hieman muokaten ja osan kriteereistä olen keksinyt itse.


Yllä olevista tietokirjoista voit löytää lukemista moniin bingon ruutuihin, ja lukupäiväkirjan puolelta löytyy vielä lisää.

Kommentit

 1. Onpa kiinnostava - ja haastava - bingo tälle vuodelle. Liityn mukaan haasteeseen, jospa se innostaisi lukemaan enemmän tietokirjoja. Tavoittelen näin alkuun yhtä bingoriviä vuoden loppuun mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että päätit lähteä mukaan tähän bingoon.
   Antoisia lukuhetkiä tietokirjojen parissa!

   Poista
 2. Minäkin ilmoittaudun mukaan. Tietokirjoja tulee luettua liian vähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet mukana. Mukavia lukuhetkiä tietokirjallisuuden parissa.

   Poista
  2. Kiitokset haasteesta! Koosteeni löytyy täältä: https://oksanhyllylta.blogspot.com/2021/01/tietokirjabingon-kooste.html - ei tullut bingoriviä, mutta paljon hyviä kirjoja kyllä luin. :)

   Poista
 3. Luulin jo ilmoittautuneeni mutta enpä ollutkaan tainnut sitä vielä tehdä. Niinpä ilmoittaudun mukaan nyt. :) Ankeriaan testamentilla tämän bingoilun jo aloitinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet mukana. Antoisia hetkiä tietokirjojen parissa!

   Poista
 4. Huomasin tämän vasta tänään, osallistunpa minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että sinäkin olet mukana. Antoisia lukuhetkiä tietokirjallisuuden parissa!

   Poista